Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

De Unica.ro, pe

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu în martie 2022, după 18 ani de mariaj. Fostul cuplu are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) și Leia (13 ani). Recent, solista a anunțat că are o nouă afacere în București.

Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

„Am deschis un club, să vină toată lumea. E în Centrul Vechi, pe Lipscani. Punem muzică comercială, muzică care îți face piciorul să danseze. Așa le spun la toți DJ-ii pe care-i invit: nu puneți numai bubuieli, pune-ți ceva care te face să dansezi! Am fost curajoasă să investesc banii într-un club după pandemie, dar dacă nu riști, nu câștigi. E lume, nu mă plâng. Merge clubul!”, a declarat solista pentru Click!.

La începutul anului acesta, artista ar fi fost agresată de încă soțul ei, ulterior obținând un ordin de restricție împotriva lui.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea în martie, pentru Click!. Contactat de aceeași publicație, Costin a declarat: „Eu nu știu nimic. Nu am primit nicio înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Costin Craioveanu este „afectat” de divorțul de Mihaela Cernea

Citește și: Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, agresat fizic. „A fost lăsat inconștient pe asfalt”

Citește și: Ce familie frumoasă are Mihaela Cernea ex-Class! Copiii îi împărtășesc pasiunea pentru muzică

Ulterior, însă, avocatul pictorului a declarat pentru Click!: „Costin nu și-a agresat soția! Nu știu de unde a apărut informația asta, zvonurile acestea. E complet eronat! Costin e un om trist, afectat de ceea ce se întâmplă. Nu a existat altercație fizică. Nu au existat violențe. Așteptăm și noi să vedem ce motiv al divorțului a fost invocat”.

„Costin o iubește în continuare pe soția lui și își dorește continuarea vieții în această familie. Își iubește enorm copiii!”, a mai spus avocatul.

Mihaela este în prezent antrenor vocal la o școală de canto. În 2022 s-au împlinit 27 de ani de la înființarea trupei Class. Ocazional, Mihaela se reîntâlnește cu Vlăduț și Florin, doi dintre membrii trupei, și cântă la evenimente speciale.

Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter