Mihaela Borcea, Michelle Obama a României?

De Unica.ro, pe

Mamă a trei copii și antreprenoare de succes, Mihaela Borcea este o figură publică interesantă în showbiz-ul actual. Vedeta nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și este mereu dornică să se implice în proiecte sociale și umanitare.
Prezentă în studioul unei emisiuni radio, Mihaela a făcut o serie de dezvăluiri interesante.
În această vară, voi petrece destul de mult timp pe litoralul românesc, întrucât dețin un hotel în stațiunea Olimp. Am pus mult suflet și pasiune în această afacere și sunt mândră că am avut curajul și puterea să investesc în turismul românesc„, a arătat Mihaela Borcea, care a mai mărturisit că nu are probleme să locuiască alături de familia sa la un hotel fără fițe și pretenții deosebite.
Când merg la mare, stau la hotelul meu chiar dacă are trei stele. Condițiile sunt foarte bune, m-am asigurat personal ca ele să fie potrivite pentru mine, familia și oaspeții mei„, a mai spus Mihaela Borcea, care în ultimii 10 ani a militat neîncetat pentru frumusețea naturală și alimentația sănătoasă.
Despre ea s-ar putea spune că este Michelle Obama a României, întrucăt la fel ca și soția președintelui american Barack Obama, și Mihaela Borcea a declarat anul trecut război împotriva obezității. „După lansarea cărții mele „Dieta Tisanoreică și inima sa verde, Deccotopia”, am decis să mă implic în campania mondială împotriva obezității. Principalul meu scop este prevenirea acestei boli dar și tratarea acestei afecțiuni prin mijloace ultramoderne”, a mai arătat Mihaela Borcea la Activ eFeM.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter