Kira Hagi va apărea în aceeași producție Netflix cu Michelle Obama

De Unica.ro, pe

Kira Hagi (25 de ani), fiica lui Gică Hagi, are o nouă surpriză pentru pasionații de film.  Actrița a anunțat recent că va dubla vocea unuia dintre persoanjele principale dintr-un serial animat, denumit “Gofre și Mochi”. În serial, care este o producție a platformei de streaming online Netflix şi care este deja difuzat în România din 16 martie, vor mai apărea și nume grele de personalități internaționale, printre care se numără Michelle Obama, soția lui Barack Obama și fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Fiica Regelui fotbalului românesc a anunțat participarea îăn acest proiect inedit prin intermediul rețelelor de socializare.

„Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de “Gofre și Mochi”?

Este un serial pe @netflixro, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui GOFRE. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă!  E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, este mesajul postat de Kira, pe pagina sa de Facebook.

Serialul “Gofre și Mochi”, produs de Erika Thormahlen și Jeremy Konner, a fost gandit a fi un ghid alimentar pentru copiii din ziua de astăzi care, obișnuiți cu semipreparatele și alimentele artificiale de pe rafturile supermarketurilor, trebuie să se împrietenească și să descopere savoarea fructelor și legumelor proaspete, potrivit tvmania.ro.

Citeşte şi: Kira Hagi, poveste de iubire alături de fiul cântăreței Nicola

Gofre și Mochi sunt două personaje ce pleacă de pe “Tărâmul mâncării congelate” și ajung la magazinul fantezist al doamnei Obama, unde descoperă cele patru gusturi elementare – sărat, acru, dulce și amar – , precum și cumulul de arome denumit “umami”. În călătoria lor, cele două personaje află detalii importante despre fructe și legume și despre ce înseamnă o alimentație corectă și sănătoasă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter