Mihaela Bilic a ținut dietă cu merdenele și înghețată. Care a fost rezultatul

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Bilic este unul dintre cei mai renumiți nutriționiști din România și mare ne-a fost mirarea să aflăm că aceasta a ținut cele mai ciudate cure de slăbire posibile, în mare parte pentru a le afla rezultatul și a vorbi în cunoștință de cauză.

Mihaela Bilic a dezvăluit că printre curele ciudate pe care le-a ținut de-a lungul timpului s-au numărat cura cu înghețată și cura cu merdenele: „Da, cum să nu, am inventat cure de slăbire, cum să nu le ţin. Trebuia să le testez pe toate. Am ţinut toate combinaţiile, toate dietele care mai de care mai extreme, cu număr de calorii sau cu aliment unic. Toate invenţiile. Tot ce am auzit, am incercat săvăd ce funcţionează mai bine inclusiv păstrând alimentele care îmi plăceau mie. De exemplu, pe vremuri, îmi plăceau dulciurile şi am ţinut cură de slăbire cu îngheţată. Când îmi plăcea patiseria, am inventat cura de slăbire cu merdenele.

O merdenea pe zi şi un lapte bătut. La 5 după-amiaza când mâncam merdeneaua era fericirea pe pământ. E greu însă să îţi ţii organismul în frâu că doar asta primeşte. Este despre disponibilitatea noastră de a ne controla permament. E teribil să îţi reglezi foamea şi să zici aşteaptă-aşteaptă cuminte. Acum nu mai avem autocontrol şi nici fermitate în a avea grijă de noi, ne lăsăm liberi să mâncăm orice-oricând şi apoi ne ducem la nutriţionist să pună biciul pe noi şi apoi iar stăm cuminţi şi apoi iar liber la joacă şi tot aşa”. – a dezvăluit Mihaela Bilic într-un interviu acordat pentru life.ro.

Totodată, nutriționistul a dezvăluit care sunt, de fapt, inconvenientele unei astfel de diete și de ce funcționează până la un anumit punct: „Toate funcţionează. De aici provine mirajul pentru că dacă mănânci supravegheat, de obicei mult mai puţin ca şi cantitate, esti disciplinat, normal că ai rezultate. Problema e că obosesti şi nu poţi face din aceste diete un stil de viaţă pentru că după ce ai văzut că au funcţionat, după ce ai văzut că ai scăzut un număr de kilograme automat subconştientul tinde să iti spună ok, hai că ţi-am făcut acumă moftul, hai să ne întoarcem la o viaţă normală pentru că nu putem să mâncăm pe viaţă nici ingheţată, nici merdenele, nici piept de pui cu salată”

Citește și – Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima. Care a fost prima meserie a artistului

Citește și – S-a elucidat misterul! De ce nu vorbește Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter