Michelle Obama, tribut pentru Meghan Markle

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 14:33
Michelle Obama i-a adus un tribut lui Meghan Markle, despre care spune că „a spart tiparele” la Casa Regală Britanică și că este unul dintre „liderii viitorului”.

Fosta Doamnă a Americii, în vârstă de 55 de ani, a numit-o pe ducesa de Sussex o „inspirație” datorită dedicării ei în munca de caritate.

Totodată, Obama a postat pe contul său de Instagram o imagine cu Meghan, în timp ce aceasta participa la o recepție pentru Tineri la Rezidența Înaltului Comisar Britanic din Cape Town.

Îi mulțumesc prietenei mele, Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex, un lider atent care sparge tiparele și creează o lume mai bună”, a scris Michelle Obama.

Fie că se întâlnește cu liderii noștri sau ajută fete din întreaga lume să primească educația cuvenită, ea este o inspirație pentru mulți”, a continuat soția lui Barack Obama.

Meghan Markle a fost lăudată pentru discursul ei plin de pasiune susținut la sosirea în Africa.

În timp ce mă aflu aici, alături de soțul meu, ca membru al familiei regale, vreau să știți că vă sunt alături în calitate de mamă, soție, femeie, femeie de culoare și soră”, a declarat ducesa în prima zi a turneului oficial din Africa de Sud.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter