Michael Jackson şi Madonna, pe scena de la Dansez pentru tine

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Unul dintre cele mai bune momente din ediţia cu numărul 100 a emisiunii Dansez pentru tine a fost cel executat de Daniel Max Dragomir şi partenera lui, Diana Pop. Doi dansatori foarte buni care au realizat un dans perfect pe piese cântate de Michael Jackson şi de Madonna.
De aceeaşi părere au fost şi juraţii. Cei doi concurenţi au primit 4 note de zece, Wilmark, Beatrice Rancea, Emilia Popescu şi Nea Marin, şi două de 9,5 de la Mihai Petre şi Edi Stancu. Daniel Max Dragomir , fost concurent la Vocea Romaniei, şi antrenorul Vica (Victoria Bucun) îşi unesc forţele pe ringul visurilor pentru Diana Pop, din Cluj Napoca. Diana este foarte talentată şi îşi doreşte să devină coregrafă, însă situaţia financiară precară a familiei nu-i permite să se întreţină din dans.

Tânăra a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea că aici pasiunea ei va fi nu doar înţeleasă, ci şi încurajată. Visul fetei este însă o prelungire a dorinţelor mamei sale, care tot din cauza lipsei banilor nu a putut să facă o carieră în balet. Pentru ea şi pentru mama ei, Diana Pop intră în această toamnă în ringul unde cele mai arzătoare dorinţe devin realitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter