Melania vrea să divorțeze de Donald Trump la încheierea mandatului. Președintele o amenință cu deportarea

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 02 decembrie 2018, 12:55
Melania numără minutele până ce Donald Trump își va încheia mandatul de președinte al Statelor Unite ale Americii pentru a putea divorța de el. În același timp, el o amenință că dacă va divorța în timpul mandatului său o va deporta.

Toate acestea au fost dezvăluite de Omarosa Manigault Newman, ce a făcut parte din administrația lui Donald Trump până ce a fost concediată de curând.

Potrivit Omarosei, prima doamnă a Americii îi trimite mesaje subtile soțului ei prin hainele pe care le poartă.

Una dintre piesele de vestimentație prin care a atras atenția este o jachetă pe care Melania a purtat-o când a vizitat copiii imigranți reținuți la granița SUA-Mexic. Pe spatele jachetei era scris mesajul „Mie nu îmi pasă. Dar ție?”

Citește și: Ce avere avea Meghan Markle înainte de a se mărita cu Prințul Harry

Privind în ansamblu, stilul ei rebel are un singur scop. Cred că Melania se folosește de stil pentru a-și pedepsi soțul”, a afirmat Omarosa citată de Metro.co.uk.

De asemenea, Manigault Newman a declarat că Melania așteaptă ca președintele să își încheie mandatul pentru a putea divorța de el.

În opinia mea, Melania numără fiecare minut până la încheierea mandatului pentru a putea divorța”, a mai spus ea.

Totodată, Omarosa a subliniat faptul că Trump este suficient de „răzbunător” să încerce să o deporteze pe frumoasa sa soție, originară din Slovenia, din Statele Unite, dacă aceasta ar încerca să divorțeze înaintea încheierii mandatului.

Potrivit acesteia, Donald Trump ar fi tras niște sfori pentru a-i obține soției sale viza EB-1 Einstein, rezervată de obicei persoanelor cu „abilități extraordinare” și s-ar folosi de acest lucru pentru a o expulza.

Citește și: Cântăreața Sophie Ellis-Bextor este însărcinată pentru a cincea oară

Dacă Melania ar încerca să îl umilească și să îl părăsească în timp ce este la condeucerea țării, va găsi o modalitate de a o pedepsi”, a explicat Omarosa.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump a insistat că cele două femei nu ai interacționat mai deloc, iar președintele Trump a desființat toate afirmațiile fostei sale angajate.

Omarosa l-a cunoscut pe Trump când a participat la emisiunea concurs „The Apprentice”, în 2004. În 2017, ea a început să lucreze la ofițer de comunicații la Casa Albă, însă a fost concediată după un an deoarece ar fi făcut abuz de mașina prezindențială.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter