Meghan Markle și-a închis conturile de socializare. Care este motivul real al deciziei radicale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 ianuarie 2018, 13:35
O veste tristă pentru fanii actriței Meghan Markle. Aceasta a decis să-și închidă toate conturile de pe rețelele de socializare, iar de acum înainte va putea să țină legătura cu prietenii săi virtuali doar prin intermediul contului oficial al Palatului Kensington. 

Decizia radicală nu este prima de acest gen, având în vedere că actrița și-a închis, în aprilie 2017, blogul personal „The Tig”, iar în noiembrie a anunțat că se retrage din lumea filmului.

Printul Harry si Meghan Markle - Logodna 1

Motivul este, fără îndoială, noul statut pe care l-a căpătat Meghan în urma logodnei cu Prințul Harry, statut care nu-i permite să aibă conturi de socializare personale, cu toate că, reprezentanții Casei Regale britanice au pretextat că aceasta nu și le mai folosea de ceva vreme. Niciun membru al Familiei Regale britanice nu se bucură de acest privilegiu, prin urmare Meghan Markle, ca viitoare ducesă de Sussex, trebuia să intre în rând cu normele și regulile de la Palat.

”Domnișoara Markle este recunoscătoare pentru persoanele care au urmărit-o în mediul online de-a lungul anilor, însă cum nu le-a mai folosit de-o vreme, a luat decizia de a le închide.” – a fost declarația venită în mod oficial de la Palatul Kensington.

Citește și – Sacrificiile pe care le-a făcut Prințul Harry de dragul logodnicei sale, Meghan Markle

Citește și – Ce a respectat din eticheta regală și cu ce a greșit până acum Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter