Meghan Markle, moment de panică în turneul regal din Africa: „A fost un incendiu în camera copilului”

De Unica.ro, pe

Meghan Markle a povestit în primul episod al podcastul săptămânal „Archetypes”, o întâmplare terifiantă cu fiul ei Archie din timpul turneului regal în Africa de Sud.

Meghan Markle a lansat marți, 23 august, podcastul „Archetypes”. În primul episod, intitulat „The Misconception of Ambition”, ducesa de Sussex a avut-o invitată pe jucătoarea de tenis Serena Williams.

Printre altele, soția prințului Harry a vorbit despre un incident îngrozitor care s-a întâmplat în 2019, în timp ce se aflau în turneu în Africa de Sud, alături de fiul lor Archie. Micuțul avea atunci doar câteva luni și a rămas în grija unei bone în timp ce părinții lui au mers într-o vizită oficială în Nyanga.

Meghan Markle, moment de panică în turneul regal din Africa: „A fost un incendiu în camera copilului”

Archie era pregătit să meargă la culcare, iar noi am mers la o întâlnire oficială. Am ținut un discurs în fața unor fete și femei și, la sfârșit, când am urcat în mașină, ni s-a spus că a fost un incendiu la reședința noastră: „A fost un incendiu în camera copilului”.

Din fericire, bona lor, Lauren, originară din Zimbabwe, a coborât să ia o gustare înainte să-l adoarmă pe Archie și a luat bebelușul cu ea.

În acel interval de timp în care ea a coborât, încălzitorul din cameră a luat foc. Nu era niciun detector de fum. Cineva a simțit mirosul de fum pe hol, a intrat și a stins flăcările. El ar fi trebuit să doarmă acolo, a povestit Meghan Markle.

Citește și: Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista, extrem de entuziasmată de vila sa

Alexandra Stan, revoltată din cauza unui mesaj primit pe rețelele de socializare: „Să-ți fie rușine!”

Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro într-un mall din București. Ce a făcut cu banii

„A trebuit să plecăm la un alt eveniment și să ne lăsăm copilul”

Aceasta a spus că toată lumea era „în lacrimi” și „zguduită” de incidentul ce se putea transforma în tragedie și ar fi dorit ca următorul angajament regal să fie amânat și să rămână alături de Archie, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

A trebuit să plecăm la un alt eveniment și să ne lăsăm copilul. Chiar dacă am fost mutați în alt loc după, a trebuit totuși să-l lăsăm și să plecăm pentru un alt angajament oficial, a mai spus Meghan Markle, potrivit People.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter