Meghan Markle, mesaje inspiraționale pe banane, pentru lucrătoarele sexuale VIDEO

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a vrut să facă un gest frumos, scriind mesaje inspiraționale pe fructe pentru lucrătoarele sexuale ajutate de o organizație din Marea Britanie, însă o femeie care a primit un astfel de fruct s-a simțit jignită.

Mesajele ducesei de Sussex scrise pe banane pentru lucrătoarele sexuale din Bristol au fost catalogate drept „ofensive” de unul dintre recipienți.

Meghan a luat decizia de a scrie mesaje inspiraționale pe fructe în timpul unei vizite oficiale în Bristol. Viitoarea mămică a folosit un marker negru pentru a scrie scurte mesaje precum „fii puternică”, sau „ești iubită”.

Soția prințului Harry a făcut alegerea de a scrie acest tip de mesaje în timp ce s-a întâlnit cu o femeie care a practicat prostituția, la un centru care ajută lucrătoarele sexuale să plece de pe străzi.

Meghan și soțul ei a dus organizației mâncare, prezervative, pături și sticle de apă caldă.

În timp ce pachetele erau pregătite în bucătăria organizației, ducesa a spus dintr-o dată: „De fapt, aveți un marker? Am o idee. Am văzut acest proiect pe are l-a început o femeie undeva în State la un program de prânz dintr-o școală. Pe fiecare banană, ea a scris o afirmație pentru a-i face pe copii să se simtă puternici. A fost cea mai incredibilă idee – acest gest mic”.

 

View this post on Instagram

 

YOU ARE BRAVE!! 💪 Happy New Week Guys!! Be Brave! Be Bold! Be You! ❤❤❤

A post shared by Meghan and Harry (@meghan_harry_news) on

Înarmată cu un marker și cu cuvintele „Mă ocup de mesajele de pe banane”, ea a scris o serie de mesaje pe bananele destinate pachetelor.

Meghan Markle, mesaje inspiraționale pe banane, pentru lucrătoarele sexuale VIDEO

Meghan scriind mesaje pe banane

O lucrătoare sexuală a declarat mai apoi pentru The Sun, că ideea ducesei a fost „foarte stupidă”.

„Oamenii de aici se chinuie să mănânce și să doarmă și ea ne dăruiește niște vorbe pe o bucată de fruct. Are mijloacele să ne ajute mai mult. Este ofensiv”, a spus femeia.

Însă o altă lucrătoare sexuală a spus că ideea lui Meghan a fost „foarte dulce”.

Este atât de frig acum, este dificil să strângi bani ca să ai un pat unde să dormi noaptea, așa că orice mâncare și găzduire este un mic ajutor”, a spus aceasta.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter