Meghan Markle merge la New York pentru un eveniment interzis în Familia Regală

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 19 februarie 2019, 12:03
Meghan Markle a călătorit la New York pentru a petrece timp împreună cu prietenii ei, înainte de a aduce pe lume primul său copil. Mai mult, ea va avea parte de un eveniment interzis în Familia Regală.

Potrivit unor surse citate de Mirror, ducesa de Sussex a plecat spre New York unde va petrece cinci zile de relaxare și odihnă, alături de prieteni.

Meghan se va bucura de „odihnă, shopping și mâncare bună” cu „cei mai buni și loiali” prieteni.

Meghan, la un eveniment interzis în Familia Regală

Se pare că prietenii ducesei îi vor organiza acesteia un baby shower, la care vor participa 15 persoane, într-o locație privată. Acest tip de eveniment nu se practică în Familia Regală britanică.

Vizita acesteia, prima de la nunta cu Prințul Harry, a fost plănuită în urmă cu câteva luni.

Călătoria este o șansă drăguță de a povesti cu prietenii și pentru a petrece timp într-un oraș pe care îl iubește”, a dezvăluit o sursă.

Aceasta va fi ultima dată când mulți dintre ei o vor vedea pe Meg înainte de nașterea bebelușului, așadar este frumos că pot împărtăși momente prețioase”, a mai spus sursa citată.

Printre primele lucruri pe care soția Prințului Harry le-a făcut de când a aterizat, a fost o vizită la o brutărie alături de prietena sa, Jessica Mulroney.

Meg se va întoarce acasă relaxată și fresh – și cu o mulțime de hăinuțe noi pentru bebeluș”, a adăugat sursa.

Călătoria lui Meghan Markle în Statele Unite ale Americii are loc în ciuda interesului sporit pentru familia ei, după ce tatăl ducesei a făcut publică o parte din scrisoarea pe care aceasta i-a trimis-o, după nunta cu prințul Harry. În această scrisoare, Meghan își acuza tatăl că i-a frânt inima.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter