Meghan Markle lucrează în secret cu un agent de la Hollywood

De Oana Savin, pe
Meghan Markle încă lucrează în secret cu un agent de la Hollywood, înainte de lansarea primei sale cărți pentru copii. Ducesa de Sussex ar menține legătura cu agentul care a ajutat-o să își dezvolte cariera de actriță.

Potrivit The Mirror, Meghan își folosește echipa „în secret” deoarece această mișcare încalcă protocolul regal, întrucât proiectele ei ar trebui să fie înmânate angajaților Palatului.

Însă, în loc să apeleze la angajații Familiei Regale, soția Prințului Harry primelte sfaturi de la agentul Nick Collins, avocatul Rick Genow și omul de afaceri Andrew Meyer.

Pe de altă parte, Palatul spune că ducesa îi cunoaște pe cei trei de foarte mulți ani și că „au rămas prieteni”.

Collins reprezintă celebrități mari de la Hollywood precum Jamie Foxx și anterior a enumerat-o pe Meghan printre clienții lui. Unul dintre angajații lui a declarat de curând că agentul o poate contacta oricând pe Meghan și de asemenea poate vorbi în numele ei.

„El filtrează înțelegerile și i le pasează lui Meghan”, a spus angajatul.

O sursă de la Palat a afirmat că rolul sfătuitorilor secreți ai ducesei în noua sa carte a supărat câțiva angajați regali.

Ca membru Full-time al Familiei Regale, s-ar aștepta ca de acest tip de lucru să se ocupe exclusiv angajații palatului care pun în balanță dorințele personale de ceea ce este necesar și corect pentru intituție. Este clar că ea vrea să se înconjoare în continuare cu oamenii ei de la Hollywood. Nu acestea erau așteptările”, a dezvăluit sursa citată.

Se pare că Meghan deja a terminat prima carte pentru copii, despre care se spune că ar fi o lucrare de ficțiune și se așteaptă să fie un bestseller.

Încasările vor merge la o fundație de caritate.

Așa cum s-a mai spus anterior, Rick, Andrew și Nick au fost consilierii legali, financiari și managerii ducesei timp de mulți ani pe parcursul carierei ei în SUA și rămân prieteni”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter