Meghan Markle își expune viitorul copil la un virus puternic

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 12:43
Meghan Markle și soțul său, prințul Harry al Marii Britanii, își poate expune viitorul copil la un virus puternic, în timpul vizitei regale din Pacific. De aceea, ducesa a primit ordine stricte de a sta departe de pădurile și jungla din insulele Fiji și Tonga.

Ducesa de Sussex are un program bine organizat în timpul turului cu prințul Harry din cauza riscului de contaminare cu virusul Zika.

Acest virus este extrem de periculos pentru Meghan, care este însărcinată în 12 săptămâni cu primul copil al cuplului regal.

Palatul Kensington a luat în considerare acest aspect înainte ca ducesa de Sussex să plece în turul oficial alături de soțul său, însă cei doi nu și-au schimbat programul, notează Mirror.co.uk.

Totuși, Meghan și Harry vor sta departe de pădurile tropicale, în încercarea de a preveni infectarea cu virusul Zika.

Organizația Mondială a Sănătății și Centrul american de Control și Prevenție a Bolilor sfătuiește femeile însărcinate să evite călătoriile pe cele două insule.

De asemenea, Ministerul de Externe al Marii Britanii a îndemnat femeile însărcinate să amâne orice călătorie care nu este urgentă până după naștere.

Palatul Kensington a anunțat, luni, că Meghan și Harry vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai, acesta fiind cel mai urmărit și așteptat eveniment al anului.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Citește și: Detaliul care a atras toate privirile la nunta Prințesei Eugenie

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter