Meghan Markle este însărcinată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 11:45
Meghan Markle este însărcinată. Vestea cea mare a fost dată chiar în prima zi a Turneului Regal, fiind confirmată în această dimineață printr-un comunicat oficial emis de Palatul Kensington.

Meghan Markle, însărcinată cu primul copil

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru prima dată în primăvara anului viitor: „Altețile Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, au plăcerea de a vă anunța că Ducesa de Sussex așteaptă venirea pe lume a primul său copil, în primăvara anului 2019.” – este anunțul publicat pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Zvonurile că Meghan Markle este însărcinată nu au contenit în ultima perioadă și, iată, s-au dovedit a fi adevărate. Ducii de Sussex au făcut, în sfârșit, marele și mult așteptatul anunț: vor deveni părinți. Meghan Markle și Prințul Harry se află în acest moment în Sydnei, pentru cea de-a 16-a vizită oficială pe care Casa Regală o desfăsoară în Australia, Fiji și Noua Zeelendă. Aceasta este, totodată, și prima lor călătorie oficială în afara Marii Britanii.

Primele poze cu Meghan Markle însărcinată

La cea mai recentă apariție înainte de anunțu oficial al Casei Regală, Meghan Markle a purtat un palton larg, care îi ascunde burtica de gravidă. Evenimentul cu pricina este nunta prințesei Eugenie, care a avut loc vineri, 12 octombrie, cu numai trei zile înainte de anunțul oficial al sarcinii. Meghan a apărut la brațul lui Harry, purtând un palton albastru închis, cu o croială destul de amplă. La apariția anterioră, pe 3 octombrie, Meghan a purtat un outfit mulat, iar abdomenul ei perfect plat nu a dat nimic de bănuit.

Citește șiCum s-a pregătit Meghan Markle să devină mamă

Citește și – Meghan Markle, rușinată după ce a lăsat să-i scape numele de alint pentru Harry

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter