Meghan Markle, din nou în serialul „Suits”. Ce ofertă a primit Ducesa de Sussex

De Ioana Tătaru, pe
Meghan Markle ar putea reveni la actorie! NBC Universal este gata să ofere mai multe milioane de dolari ducesei pentru a-și relua rolul Rachel Zane din serialul „Suits”, potrivit presei tabloide britanice, citată de News.ro

Ar putea fi una dintre marile lovituri de marketing

Producătorii serialului „Suits” ar putea începe negocierile în curând, potrivit unui membru al echipei de producție, citat de Daily Star: „Am auzit vorbindu-se de o sumă între 2 și 6 milioane de dolari. Pare mult, dar ar putea fi una dintre marile lovituri de marketing din istoria televiziunii”, a declarat sursa.

Meghan Markle in Suits

Banii ar putea fi donați

Banii câștigați ar putea fi donați unei cauze umanitare pe care o susține soțul ei, prințul Harry, iar filmările ar putea avea loc într-o singură după-amiază în Marea Britanie, pentru a evita ca ducesa, însărcinată, să obosească. Meghan ar putea să își facă apariția în câteva scene, timp de două sau trei minute, interpretând-o pe jurista Rachel Zane.

Ea a părăsit filmările anul trecut, după 7 sezoane, căsătorindu-se în serial cu partenerul de platou Patrick J, Adams (personajul Mike Ross): „Am putea crea un scenariu în care Rachel și Mike încep o viață nouă”, a mărturisit responsabilul de producție „Cu Rachel afișând o sarcină evidentă”, a mai completat acesta.

Suits

Prin căsătoria cu prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să rupă orice legătură cu industria de la Hollywood și să devină o ducesă discretă. Ea a pus capăt contractelor și și-a închis conturile personale. Pentru a reveni pe ecran, ea va trebui să ceară permisiunea reginei Angliei.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter