Meghan Markle, dezvăluiri despre sarcină. Când va naște ducesa

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre sarcină și despre momentul în care va veni pe lume primul său copil, în timp ce se afla la Sandringham, unde a petrecut Crăciunul alături de Familia Regală britanică.

Karen Anvil, o fotografă amatoare, a reușit să îi fotografieze burtica lui Meghan, și a vorbit cu ducesa de Sussex despre sarcina acesteia.

Potrivit soției Prințului Harry, noul bebeluș regal s-ar putea naște mai devreme de luna aprilie a anului viitor, așa cum s-a anunțat inițial.

Întrebată când va veni pe lume primul ei copil cu Harry, Meghan a răspuns că așteptarea se apropie de sfârșit și că acest lucru se va întâmpla foarte curând.

Potrivit presei din Marea Britanie, nu ar fi o surpriză ca ducesa să nască la sfârșitul lunii februarie.

Karen Anvil a postat pe Twitter o fotografie cu Meghan în care se poate vedea că sarcina este destul de avansată, poate chiar în ultimul trimestru.

Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut Crăciunul alături de o parte a familiei regale, din care nu a făcut parte și Prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani. La ceremoniile din Sandringham au participat Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter