Meghan Markle, decizie surprinzătoare cu privire la nașterea fetiței

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 31 martie 2021, 13:37

În vara aceasta, Meghan Markle (39 ani) urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Ducesa de Sussex a luat o decizie surprinzătoare cu privire la modul în care va naște. Markle își dorește să nască acasă, în vila de lux din Montecito, Santa Barbara, SUA, în care ea, prințul Harry și băiețelul lor, Archie, stau momentan.

Meghan a spus că nu dorește ca medicii casei regale britanice să se implice în nașterea sa cu toate că, în mod tradițional, Ducesa ar trebui să nască în maternitatea Lindo Wing din spitalul St. Mary Paddington, acolo unde s-au născut toți componenții familiei roiale.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Meghan și-ar fi dorit să-l nască și pe Archie acasă. Dar doctorii ei au sfătuit-o să meargă la spital și tot ce a interesat-o a fost să-l nască pe Archie, în siguranță. Dar acum au o vilă superbă în California, este un cadru frumos pentru a-i da naștere fetiței ei”, a explicat o sursă apropiată cuplului Harry – Markle, potrivit presei internaționale.

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au dezvăluit, în cadrul unui interviu special acordat celebrei  Oprah Winfrey detalii șocante despre perioada în care au locuit alături de familia regală britanică. Printre altele, Meghan a vorbit și despre modul urât în care soția prințului William, Kate Middleton s-a purtat cu ea chiar înaintea nunții fratelui cel mare al lui Harry.

Citeşte şi: Ce a rugat-o Nelu Ploieșteanu pe fiica sa înainte de a fi intubat

Citeşte şi: Mirela Vaida nu mai prezintă emisiunea „Acces Direct”. Cine i-a luat locul

Citeşte şi: Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Citeşte şi: Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea – da, subiectul era corect – avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a spus Meghan. „Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul”, a dezvaluit Meghan.

Ducesa de Sussex a mărturisit că presiunea casei regale a fost atât de mare, încât s-a gândit să-și pună capăt zilelor.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, i-a mărturisit atunci Meghan lui Oprah Winfrey.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter