Meghan Markle, criticată de tatăl său după apariția în „The Ellen DeGeneres Show”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 11:20

Meghan Markle a fost dur criticată de tatăl său, Thomas, după apariția în show-ul moderat de Ellen DeGeneres. Markle a fost invitată, în urmă cu o săptămână, în emisiunea celebrei DeGeneres, și a uimit publicul după ce a răspuns unei provocări născocite de prezentatoare.

Ellen a regizat un moment haios în care soția Prințului Harry a trebuit să intre în rolul unui personaj care vizitat tarabele unor comercianți și făcea ceea ce i se șoptea în cască de prezentatoarea TV. Așa a ajuns ducesa de Sussex să facă genuflexiuni pe aleea din fața studiourilor de filmare, să imite veverițe și să bea lapte din biberonul fetiței ei, Lilibet.

Chiar dacă totul a fost un moment de televiziune, bine regizat, atitudinea lui Meghan a fost criticată de anumite persoane care au spus că o ducesă nu ar fi trebuit să accepte o asemenea provocare și să se facă de râs într-un asemenea hal.

Citeşte şi: Exclusiv! Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Marius Manole, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Actorul a returnat decorația primită de la președinte

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, și-a criticat fiica pentru cele întâmplate în emisiune. Thomas s-a declarat foarte dezamăgit de momentul “umoristic” al fiicei sale.

“Nu trebuia ssă se comporte așa. Totul a fost jenant. A fost, evident, jenant și pentru familia regală, dar și pentru ea. Și cred că a făcut toată Marea Britanie să se simtă jenată. Ea s-a dus acolo în postura de ducesă, dar eu nu am văzut vreodată o ducesă care să se comporte așa, să se facă de râs cu glume copilărești”, a spus tatăl lui Meghan, potrivit presei internaționale.

Meghan Marklea stârnit un val de controverse apărând cu bijuterii de lux în timp ce citea povești pentru copii

Acum o lună, ducesa de Sussex a stârnit un val de controverse în rândul fanilor, după ce a apărut pe YouTube în timp ce citea povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari. Potrivit publicațiilor britanice, Meghan a purtat atunci un ceas Cartier din aur, model Tank, în valoare de 23.000 de dolari, care i-a aparținut prințesei Diana, o brățară Cartier love, de 6.000 de dolari și o brățară tenis din aur, marca Jennifer Meyer, estimată undeva la 3.000 de dolari. Meghan a mai avut atunci un inel roz ce valorează 62.000 de dolari, plus inelul de logodnă primir de la prințul Harry, în valoare de 350.000 de dolari.

Internauții s-au declarat atunci indignați de apariția ducesei “E ridicolă!”, “Ești o ipocrită”, “Ce păcat! Folosești un titlu pe care nu ar trebui să-l folosești pentru a te promova și a câștiga bani. Câtă ipocrizie” – i-au transmis atunci câțiva utilizatori ai rețelelor de socializare.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter