Meghan Markle, votată cea mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 septembrie 2018, 12:34
Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a primit, miercuri, titlul de „cea mai bine îmbrăcată femeie din lume pe anul 2018”, din partea revistei People.

Este pentru prima dată când revista americană acordă această distincție unei reprezentate a familiilor regale, conform Reuters.

Soția prințului Harry, în vârstă de 37 de ani, s-a clasat pe primul loc al clasamentului anual întocmit de People, devansând actrițe de renume de la Hollywood precum Cate Blanchett, Sandra Bullock, Amal Clooney sau Kim Kardashian.

Acordarea acestui titlu unei reprezentante a unei familii regale a marcat o distanţare a jurnaliştilor de la People de tradiţia editorială a acestei publicaţii.

Citește și: Dolly Parton va primi titlul de „persoana anului” din partea organizatorilor Grammy

Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar şi despre moda din 2018, nu poţi să ai o astfel de conversaţie fără să o menţionezi pe Meghan Markle”, a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People.

Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, aşadar am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci şi să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume”, a subliniat ea.

Meghan Markle a fost mai tot timpul pe primele pagini ale revistelor și ziarelor după logodna cu prințul Harry din noiembrie 2017.

Fosta actriță a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, marcat de faptul că preferă să combine articole ce pot fi găsite în magazine cu creaţii haute-couture realizate de designeri de renume, şi pentru faptul că a sfidat uneori tradiţionalul protocol al casei regale britanice, purtând ţinute care îi dezvăluie picioarele şi umerii şi a ales să afişeze o coafură ce lăsa impresia unui „coc neglijent” în ziua nunţii sale.

Citește și: Meghan Markle, rușinată după ce a lăsat să-i scape numele de alint pentru Harry

Pe de altă parte, Cate Blanchett a fost lăudată de editorii revistei People pentru faptul că poartă în mod constant ţinute vestimentare îndrăzneţe dar ireproşabile.

Amal Clooney a fost apreciată pentru stilul său „îndrăzneț și plin de glamour care îi este pe deplin propriu”.

Iar despre Sandra Bullock s-a spus că „nu a arătat niciodată atât de uluitoare”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter