Meghan Markle, acuzată că a devenit „manipulatoare”

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a fost acuzată de o fostă prietenă că a devenit o persoană „mnipulatoare” și „egoistă”. Lizzie Cundy, o prezentatoare tv, a făcut afirmațiile în cadrul unei emisiuni televizate.

Femeia susține că a fost o bună prietenă de-a ducesei de Sussex înainte ca această să se mărite cu Prințul Harry, dar spune că acum lucrurile s-au schimbat și că a văzut o „față diferită” a lui Meghan.

Nici nu știam că este faimoasă când am cunoscut-o. M-am gândit că este o persoană amuzantă. Era prietenoasă și voia să le facă tuturor pe plac făcând selfie-uri și fotografii”, a afirmat Lizzie, citată de The Mirror.

De asemenea era singură și într-un fel își căuta pe cineva. Iubea Anglia. Spunea că vrea un iubit, voia un iubit celebru și niciodată nu m-am gândit că va ajunge să se mărite cu Prințul Harry”, a mai spus Cundy.

Aceasta crede că persoana pe care acum o vede în media și la televizor este foarte, foarte diferită de Meghan pe care o cunoștea.

Cred că Meghan s-a schimbat într-o fată manipulatoare și care face ce vrea Meghan să facă. Am văzut o altă față (a ei)”, a precizat prezentatoarea tv.

Voiam ca ea să devină următoarea Prințesă Diana. Încă cred că poate. Diana se gândea la toți ceilalți și se pare că Meghan se gândește doar la ea mare parte din timp”, a acuzat aceasta.

Fanii ducesei au fost scandalizați de afirmațiile lui Lizzie și au apărat-o pe Meghan în social media.

Am fost atât de consternat și șocat să aud ce spune despre Meghan. Lizzie Cundy ar fi fost extrem de rănită dacă cineva ar fi spus asta despre ea. Extrem de crud și răzbunător”, a scris o persoană pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter