Meghan Markle a scris o carte pentru copii, inspirată de relația dintre prințul Harry și fiul lor, Archie

De Unica.ro, pe
Meghan Markle a scris prima ei carte pentru copii, intitulată „The Bench”. Aceasta este inspirată de relația dintre prințul Harry și fiul lor, Archie. 

Cartea pentru copii va fi lansată de Meghan Markle în data de 8 iunie. Ducesa de Sussex va nara ediţia audio a cărţii, care va fi lansată în SUA şi Canada.

„Inspirată de propriul soț și de fiul ei, debutul Ducesei de Sussex surprinde cu emoție evoluția relației dintre tați și fii și ne arată una dintre multele moduri în care poate fi exprimată dragostea într-o familie modernă”, se arată într-un comunicat transmis de editura Random House.

„The Bench” vorbește despre legătura specială dintre tată și fiu, așa cum se vede prin ochii unei mame. Cartea va avea 40 de pagini și este destinată copiilor cu vârste între 3 și 7 ani.

Citește și: Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an

Actrița Olympia Dukakis a încetat din viață la 89 de ani

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

Meghan Markle, dezvăluiri despre cartea sa

„A început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia s-a transformat în această poveste”, a mărturisit soția prințului Harry, potrivit CNN.

Cartea este ilustrată în acuarelă de artistul Christian Robinson, astfel încât să exprime „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale”.

„Speranţa mea este ca The Bench să rezoneze cu fiecare familie, nu contează sub ce formă, la fel de mult cum se întâmplă în cazul familiei mele”, a transmis Meghan Markle.

Meghan Markle și prințul Harry au un băiețel în vârstă de 1 an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, iar în luna februarie au anunțat că vor deveni din nou părinții. De data aceasta, ducesa va aduce pe lume o fetiță.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter