Meghan Markle a refuzat invitația la Premiile Emmy

De Oana Savin, pe
Meghan de Sussex a refuzat invitația organizatorilor de a apărea la Premiile Emmy de luna viitoare, ca invitat special. Ducesa, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la șansa de a-și lua rămas bun de la Hollywood și de la cariera sa în actorie în cadrul celei mai prestigioase seri.

Conducerea NBC a fost anunțată că fosta actriță a „refuzat în mod politicos” invitația lor la cea de a 70-a ceremonie ce va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles.

Potrivit unor surse, decizia lui Meghan a fost „o linie în nisip” în timp ce ea pășește în viața regală alături de Prințul Harry, relatează The Sun.

Citește și: Beyonce a dezvăluit că aproape a murit când a născut gemenii

Am sperat că Meghan va participa pentru a-și lua la revedere de la fani și colegi. Directorii executivi și NBC i-au oferit ei și lui Harry o invitație pentru a celebra alături de cele mai mari staruri din lume, să își întâlnească prietenii din showbiz. Voiau să îi prezinte și onoruri”, a afirmat sursa citată.

Dar Meghan nu participă”, a completat ea.

Meghan Markle a anunțat că și-a încheiat cariera de actriță în cadrul interviului comun cu prințul Harry, de anul trecut, în care și-au anunțat logodna.

Citește și: Jason Mommoa, obsedat de soția sa de la vârsta de 8 ani

Meghan a devenit cunoscută în urma rolului din serialul „Suits”, în care a interpretat-o pe Rachel, un paralegal ce se îndrăgostește de unul din personajele principale și care devine, între timp, avocat. Ea s-a retras din serial anul trecut, când și-a oficializat relația cu prințul Harry al Marii Britanii. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai și au primit titulatura de duce și ducesă de Sussex. Astfel, Meghan a devenit prima ducesă de Sussex din istorie.

Premiul Emmy este un premiu american de televiziune considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie. Sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences. Premiile Primetime Emmy se acordă de obicei în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane.

Prima decernare a avut loc în urmă cu 69 de ani, în 1949.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter