Mattyas, dezmăț la Costinești alături de două dansatoare sexy

Mattyas, românul care a cucerit Grecia cu hiturile sale, a susținut zilele trecute într-un club din Costinești un show incendiar pe care publicul nu îl va uita prea curând. Artistul a cântat cele mai cunoscute piese ale sale fiind înconjurat de cele mai sexy dansatoare de pe litoral.
Tinerele, îmbrăcate sumar, s-au unduit pe acordurile melodiilor artistului și nu s-au ferit să îl atingă și să îi descheie cămașa, lăsându-l la bustul gol în fața a sute de persoane.
Mattyas nu s-a lăsat intimidat de gestul dansatoarelor și a intrat într-un joc foarte sexy, spre încântarea fanilor.
Artistul declară că stațiunea lui preferată de pe litoralul românesc este Costinești și nicidecum Mamaia, locul în care merg mai toate vedetele noastre să se distreze și să fie fotografiate. La Costinești, Mattyas este frecvent invitat să cânte la Disco Ring, unul dintre cele mai faimoase cluburi de pe litoral.
„Costinești este stațiunea în care veneam cu prietenii mei atunci când eram adolescent și este la fel de plină de viață și astăzi. Nu sunt genul care să epateze prin cine știe ce cluburi faimoase din Mamaia, iar aici mă simt în largul meu. Când eram student veneam aici pentru a-i asculta pe cei de la Votaj, iar astăzi sunt eu cel care urcă pe scenă în fața unui public numerous și gălăgios. Am susținut până acum trei concerte aici, iar în luna august voi mai reveni de câteva la ring”, adaugă artistul.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter