Mario Fresh și Jador, atacați în parcarea unui club din Mamaia

De Unica.ro, pe
Mario Fresh și Jador au fost atacați, sâmbătă noapte, în parcarea unui club din Mamaia. Cei doi, împreună cu Alexia Eram, Lino Golden și încă un cuplu, au mers la mare în weekend să se distreze, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. 

Surse au declarat pentru Gândul că Mario Fresh și Jador au fost bătuți foarte rău de șase bărbați, care i-au atacat la ieșirea dintr-un club. Se pare că Lino, Mario, Jador și Alexia au făcut un tur al mai multor cluburi, iar spre dimineață s-au retras la un club din Constanța. Lino Golden a plecat mai devreme la hotel, în timp ce ceilalți au decis să mai petreacă puțin timp la o terasă.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital!

În momentul în care au ieșit din club, în jurul orei 07:00, mai mulți bărbați i-au atacat pe cei doi artiști.

Alexia Eram s-a speriat atât de tare încât a început să țipe, lucru care i-a făcut pe agresori să înceteze.

Mario Fresh și Jador au depus plângere la poliție. De asemenea, Alexia le-a povestit autorităților că, în timpul atacului, unul dintre agresori a strigat: „Aduceți săbiile din mașină”.

Citește și: What’s Up, primele declarații despre conflictul provocat în fața casei

Cei trei susțin că nu îi cunoșteau pe agresori și că nu au avut niciun fel de divergențe cu ei în timp ce se aflau în club.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador pentru Cancan.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alexia Eram, Mario Fresh și Jador.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter