Cum arată apartamentul Alexiei Eram. Imobilul are două nivele

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 iunie 2022, 15:09

Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani) și a lui Alexandre Eram (52 de ani), și-a cumpărat un apartament cu 3 camere în 2021. Imobilul se află în centrul Bucureștiului și a fost decorat cu ajutorul unui designer de interior, la sugestiile Alexiei și ale tatălui ei.

Cum arată apartamentul Alexiei Eram. Imobilul are două nivele

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare! ❤️”, scria Alexia în mediul online în ianuarie 2021.

Apartamentul Alexiei este are două nivele, o terasă mai mică la primul nivel și alta foarte spațioasă la etaj. Un astfel de imobil, în funcție momentul achiziției, etaj, puncte cardinale și alte caracteristici, are prețuri care variază între 200 și 350 de mii de euro.

„Întotdeauna am locuit în centru, așa că a fost pur și simplu de obișnuință. Tot în centru mi-am luat casa ca să fiu aproape de familie”, a povestit Alexia Eram pentru Storia.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum își câștigă Alexia Eram banii: „Chiar dacă ești fata Andreei Esca, dacă nu ești bun, nu reușești!”

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

„Am vrut să am multă lumină, pentru poze și videoclipuri, și o terasă mare. M-a inspirat culoarea mea preferată, roz, și am vrut să fie retro-modern”, a mai declarat.

„Am spus că o să aleg să am un living mai mic, dar o terasă mare. Vă poftesc înspre terasă, cu ocazia asta și în bucătăria mea open space, destul de micuță, cum am spus, am făcut compromisuri pentru terasă. Mi-am făcut un băruleț la care mănânc. Terasa este unul dintre locurile mele preferate. Mi-am dorit foarte mult o terasă spațioasă, unde să pot sta vara alături de prieteni, să mâncăm, să stăm nopțile de vorbă”, a completat.

Alexia și-a transformat cel de-al doilea dormitor în dressing. „Am vrut neapărat ca apartamentul să aibă un dressing, paradisul meu. Dormitorul meu am ales să fie foarte girlish (feminin)”, a mai explicat.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter