Mario Fresh, super-petrecere aniversară surpriză. Artistul a împlinit 23 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 16:01

Mario Fresh a împlinit 23 de ani pe 9 august 2022. Solistul a avut parte de o super-petrecere aniversară surpriză chiar la miezul nopții. De la petrecere nu au lipsit Alexia Eram (21 de ani), iubita lui, și nici cei mai apropiați prieteni.

Mario Fresh, super-petrecere aniversară surpriză. Artistul a împlinit 23 de ani

„La mulți ani sufletului care-mi face viața mai frumoasă și care face ca totul să aibă sens. Să rămâi la fel de bun, muncitor, iubitor, plin de energie, perfecționist, amuzant… bebe al meu. Te iubesc la nebunia infinitului!”, a scris Alexia Eram pe Instagram. „Mulțumesc, capul meu frumos! Te iubesc!”, a replicat solistul.

„La mulți ani, copilul meu! Îți doresc să rămâi exact așa cum ești: minunat! Te iubesc!”; „La mulți ani, Mario! Te iubesc!” au scris și părinții artistului, Claudia și Mihai Gălățanu. „La mulți ani, sufletul meu! Te iubesc!”, i-a transmis și sora mai mare, Raluca Gălățanu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

„Am decis să mă răsfăț de ziua mea și mi-am scos iubita la masă. Mi-am luat un mușchiuleț. Și desigur că nu se putea fără artifică, avem un desert bun. Mulțumesc mult de gest, e dulce ca prăjitura!”, a mai scris Mario în mediul online.

Alexia și Mario formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei. „A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai, 2016”, spunea Alexia în urmă cu ceva timp. După ce s-au cunoscut, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător în 2016, la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter