Alexia Eram a împlinit 22 de ani! Cum au surprins-o mama ei, Andreea Esca, și iubitul, Mario Fresh

De Unica.ro, pe

Alexia Eram împlinește azi, 31 august 2022, 22 de ani. Creatoarea de conținut online este fiica prezentatoarei TV Andreea Esca (50 de ani) și a soțului ei, Alexandre Eram (52 de ani). De ziua ei, la ora 00:00, Alexia a fost surprinsă de familie și de prieteni cu mai multe buchete de flori și cu un tort-bezea.

Alexia Eram a împlinit 22 de ani! Cum au surprins-o mama ei, Andreea Esca, și iubitul, Mario Fresh

Printre cei care i-au făcut surpriza s-au numărat mama ei, fratele mai mic, Aris Melkior (19 ani), și iubitul, artistul Mario Fresh (23 de ani).

„La mulți ani, Alexia! Ești perfectă! Să nu uiți asta niciodată! Te iubesc! ❤️ #22 #birthdaygirl #mylove”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu fiica ei. Cu doar două zile înainte, știrista a împlinit 50 de ani. „La mulți ani uneia dintre cele mai importante persoane din viața mea. Femeia care m-a făcut ceea ce sunt azi! Mulțumesc! TE IUBESC❤️”, a scris Alexia pe Instagram.

La rândul lui, la Insta Story, Mario Fresh a scris: „La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”. Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei din acel an, și formează un cuplu din 2016. Cu doar câteva săptămâni în urmă, Mario a împlinit 23 de ani. „La mulți ani sufletului care îmi face viața mai frumoasă și care face ca totul să aibă un sens. Să rămâi la fel de bun, muncitor, iubitor, plin de energie, perfecționist, amuzant… bebe al meu. Te iubesc la nebunia infinitului!”, a scris Alexia atunci în mediul online.

An de an, de ziua ei, Alexia organizează o petrecere spectaculoasă. Nici în acest an nu va trece neobservat evenimentul. Pentru moment, însă, tânăra nu a făcut prea multe dezvăluiri privind petrecerea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexia Eram face terapie săptămânal. „Mă ajută foarte mult”

Citește și: Cum arată apartamentul Alexiei Eram. Imobilul are două nivele

Citește și: Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Citește și: Cât costă cazarea într-una dintre casele Andreei Esca din Sibiu

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

În iunie 2021, în podcastul Laurei Giurcanu, „Seencer”, Alexia a vorbit despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca.

„Pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a explicat.

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat pentru generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”, a continuat.

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și la cum vorbesc, pentru că știi cum se preia orice. Mama, până acum, nu a prea avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mai spus Alexia atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter