Alexia Eram sărbătorește Paștele de două ori. Ce îi gătește lui Mario Fresh și cu ce o surprinde el / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 15:36

Alexia Eram și Mario Fresh petrec de două ori Paștele, asta pentru că fiica Andreei Esca e catolică, iar artistul e ortodox. Dacă de Paștele ortodox cei doi vor fi cu Andreea Esca și cu restul familiei, peste o săptămână se vor afla la Iași, unde îi așteaptă părinții lui Mario.

Am întâlnit-o pe Alexia Eram la evenimentul Apivita, în urmă cu câteva zile, hotărâtă să descopere ce mai e nou în materie de produse de frumusețe și am încercat să aflu de la ea cum trăiește această perioadă, una în care proiectele profesionale nu îi lipsesc, iar dragostea îi zâmbește, pentru că relația cu Mario merge mai bine ca niciodată. Vedeta a făcut mai multe mărturisiri pentru UNICA.RO.

Alexia Eram sărbătorește de două ori Paștele

„O să rămânem în țară de Sărbători. Eu sunt catolică, am Paștele peste câteva zile. O să fiu cu familia, iar de Paștele ortodox cu familia lui Mario. O să mergem la Iași. Va fi ceva simplu. Lucrăm foarte mult, am foarte multe proiecte. Probabil că în toamnă o să putem spune mai multe”, a mărturisit fiica Andreei Esca pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Alexia Eram, petrecere spectaculoasă pentru aniversarea de 22 de ani. Ce tematică a ales

Vedeta știe cum să îl răsfețe pe Mario Fresh

De bucatele de Paște se va ocupa Alexandre Eram, care gătește cel mai bine din familie. „Mai gătesc și eu. De obicei, de Paște, mâncăm miel cu cartofi, nu exagerăm. Am început să fac și eu checuri, chestii dulci, pregătesc și micul dejun. Lui Mario îi place să îi fac banana bread, avocado cu brânză”, mai spune Alexia.

Deși sunt de nedespărțit, Alexia și Mario nu se gândesc încă la marele pas, căsătoria. „Avem doar 22 ani”, spune fiica Andreei Esca. Au o relație frumoasă, iar gesturile romantice nu lipsesc.

„Mario mă surprinde mereu cu o floare, obișnuiește să îmi aducă flori fără motiv, și să îmi spună cuvinte frumoase”, recunoaște vedeta.

Citeşte și: Andreea Esca și Alexandre Eram, doi părinți mândri. Fiica lor, Alexia Eram, absolventă a unei universități prestigioase din Anglia

Alexia Eram, despre cum își păstrează silueta

Char dacă se descurcă bine în bucătărie, Alexia reușește să păstreze o siluetă armonioasă. Secretul ei? Mult sport și echilibru în toate.

„Încerc să mănânânc echilibrat, merg la sală aproape în fiecare zi. Nu mănânc dulciuri și nu beau alcool în timpul săptămânii, exclus produse de patiserie”, precizează frumoasa brunetă.

Alexia are în gând și o nouă destinație de vacanță. „Mi-a plăcut foarte mult în Dubai și aș sta câteva luni pe an, dar mi-ar plăcea ca următoarea destinație de vacanță să fie Bali”, mai spune ea.

Alexia și Mario, de peste șase ani împrerună

Alexia și Mario sunt de mai bine de șase ani împreună. Deși au trecut și prin momente mai complicate, relația lor a reușit să reziste timpului. „Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală”, a precizat Mario Fresh în podcastul lui Damian Drăghici.

„Mai sunt certuri. Avem momente când nu ne înțelegem, când nu comunicăm, când nu discutăm”, a precizat iubitul Alexiei Eram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter