Maria Sharapova, a treia oară cerută de soție. Să fie cu noroc acum?

De Mădălina Manole, pe
Maria Sharapova, una dintre cele mai mari tenismane ale lumii, deși este o femeie frumoasă și dorită de toți bărbații, nu se poate lăuda cu același succes și în plan sentimental. Sportiva din Rusia a fost cerută în căsătorie de două ori până acum, însă de fiecare dată relațiile s-au sfârșit brusc. 

Sperăm că a treia oară va fi cu noroc și spunem asta deoarece Maria Sharapova tocmai a fost cerută de soție de către iubitul său, Alexander Gilkes, cel cu care are o relație de mai multe luni. Cererea în căsătorie a fost făcută chiar la Paris, în Turnul Eiffel, în locul în care toate femeile visează să-și primească inelul de logodnă, iar cel ce-i va deveni soț este un bogat om de afaceri cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari, relatează presa internațională.Maria Sharapova si iubitul sau, Alexander Gilkes

Maria Sharapova a mai fost cerută în căsătorie de jucătorul de baschetbal, Sasha Vujacic, dar logodna s-a încheiat brusc după doar 2 ani de relație. Ulterior, convinsă că va ajunge la altar, rusoaica a acceptat să-i devină soție unui misterios om de afaceri, însă, după doar 3 luni, cei doi și-au spus adio.

Citește și – Boris Becker a divorțat la vârsta de 50 de ani

Citește și – Matthew Lewis, tocilarul din Harry Potter, s-a însurat. Cum arată actorul astăzi

Sursă foto: Northphoto. Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter