Maria Dragomiroiu, mesaj dur după ce a apărut zvonul că ar fi murit

De Mădălina Manole, pe
În urmă cu câteva zile o știre falsă care anunța că Maria Dragomiroiu a murit a făcut înconjurul internetului. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a avut o replică foarte dură pentru autorii zvonului.

Articolul fals anunța că Maria Dragomiroiu a murit în urma unei operații care a durat mai multe ore. Fără a se verifica sursa, internauții au distribuit știrea și imediat s-a viralizat în mediul online. Maria Dragomiroiu este convinsă că știrea nu a apărut întâmplător, ci este vorba de o persoană răuvoitoare care ar trebui să plătească: Este cineva care se ocupă cu așa ceva. La fel a facut și cu doamna Irina Loghin, când eram în turneu cu dânsa a apărut știrea că a murit. Cum să faci așa ceva? Să spui că a fost o operație de 6 ore? Mie mi-a arătat Nicu Paleru pe telefon. Când am deschis știrea, vă dați seama ce am simțit. „Vom discuta cu cineva care să ne îndrume către autoritățile care se ocupă de așa ceva. Vom lua măsuri”, a comentat Maria Dragomiroiu pentru Știrile Kanal D.

Maria Dragomiroiu va împlini vârsta de 63 de ani pe data de 11 iulie. Fenomenul știrilor false prinde din ce în ce mai mult teren, atât în țară, cât și la nivel internațional. În România am fost luați prin surprindere de astfel de știri false legate de Ion Iliescu, Irina Loghin și Marian Râlea.

Citește și – Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu

Citește și – Maria Dragomiroiu a vorbit despre divortul de sotul ei. Artista a fost înselata. „Eu nu as fi facut asta”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter