Mama Oanei Roman a fost operată: „Totul o să fie ok”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman, va suferi o intervenție laparascopică. „Mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele.

Va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul. Avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman în urmă cu câteva zile.

Mama Oanei Roman a fost operată: „Totul o să fie ok”

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon.

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital.

M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a transmis pe Instagram.

La sfârșitul anului trecut, vedeta de televiziune a dezvăluit că ea și soțul ei, Marius Elisei, s-au separat. Împreună au o fiică, Izabela, în vârstă de 6 ani.

„Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei.

Are un Parkinson foarte agresiv. Nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuție cu Marius.

I-am spus: «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii».

Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK. (…) Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana la începutul anului acesta, potrivit Click! și Spynews.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter