Mama lui Meghan Markle se mută în Marea Britanie

De Oana Savin, pe
Mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, se mută în Marea Britanie luna viitoare pentru a fi alături de singura sa fiică.

Doria a fost singurul membru al familiei lui Meghan ce a fost prezent la nunta fostei actrițe cu prințul Harry al Marii Britanii, după ce tatăl ei, Thomas Markle Sr, s-a retras în ultima clipă.

Ragland, în vârstă de 61 de ani, se va stabili la Londra, în apropiere de cuplul regal care locuiește la Kensington Palace, potrivit The Sun.

Pentru a putea face această mutare, mama ducesei și-a dat demisia de la clinica la care lucra.

Citește și: Johnny Depp, plin de datorii. Actorul își vinde proprietățile pentru a se menține pe linia de plutire

Se va muta la Londra luna viitoare, la timp pentru a-și putea sărbători ziua de naștere alături de fiica și ginerele său. Mai mult, se pare că Doria deja are prorpiul bodyguard.

Știu că era nerăbdătoare să locuiască aproape de fiica sa. Nu mai locuiește în casa ei de ceva timp. A fost pe acolo doar de câteva ori în vizită și când se află acolo are un bodyguard alături de ea. Este în permanență cu ea încă din luna noiembrie. Îi este loială lui Meghan și nu ar trăda-o niciodată, așa cum au făcut-o ceilalți. Sunt foarte apropiate”, a declarat o apropiată a Doriei Ragland.

Doria este îndrăgostită de Anglia și mi-a spus, când s-a întors, că este un loc în care ar duce o viață fericită”, a mai spus sursa citată.

Citește și: Keanu Reeves este de nerecunoscut, după ce a adoptat un look neîngrijit FOTO

Dinainte de nuntă mi-a zis că îi este foarte dor de Meg și că ar face orice ca să fie aproape de ea, mai ales acum, că Meghan își va forma o familie”, a încheiat sursa.

De asemenea, se pare că Doria a rămas impresionată de familia regală britanică, inclusiv de regină, pe care a cunoscut-o în timpul călătoriei în Marea Britanie, cu ocazia nunții lui Meghan.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter