Claudia Pătrășcanu spune că mama lui Gabi Bădălău a insistat ca afaceristul să o dea afară

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) s-au separat în vara anului 2019, după 4 ani și jumătate de căsnicie. Fostul cuplu are doi fii, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani). Solista susține că mama lui Gabi a insistat ca el să o dea afară din locuința lor. Ulterior, cântăreața și fiii săi s-au mutat în Agigea, cu mama ei.

Claudia Pătrășcanu spune că mama lui Gabi Bădălău a insistat ca afaceristul să o dea afară

„În totalitate (n.red.: mama lui Gabi Bădălău e de vină). Dacă mama lui sau familia nu ar fi dat cu pumnul în masă «du-te și dă-o afară cu copiii» sunt convinsă că Gabi n-ar fi făcut niciodată asta. Vreau să îi mulțumesc mamei mele, ea mi-a fost alături de când s-au născut copiii. Dacă nu era ea lângă mine, să-mi deschidă brațele când am ajuns cu ei acasă, să-mi ofere un loc în casă, să mă ajute să mă sprijine cu copiii… Ea ne-a primit cu brațele deschise. Să-i dea Dumnezeu sănătate și o viață lungă și să rămână bună”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Cu toate acestea, în toamna anului trecut, Claudia susținea că avea o relație bună cu mama afaceristului.

„Țin legătura cu mama lui mai mult. Cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine. E un pas înainte pentru o relație civilizată. Eu cred că unul dintre noi toți trebuia să fie mai înțelept. Trebuia, cumva, să ajungem la un numitor comun. Și tot femeile că, uite, eu și soacra mea am ajuns să comunicăm foarte bine pentru binele băieților. Deci, tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru CANCAN.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

„Căsnicia noastră, pentru el, cred că a fost un moment din viața lui, un moment în care și-a găsit liniștea, o perioadă mică, un moment de liniște și pentru familia lui. Eu cred că nu m-a iubit niciodată, dar asta nu mă afectează cu nimic și nu m-a afectat niciodată în timpul căsniciei. Un bărbat care să ajungă să-și facă o amantă, o iubită pe care să o prezinte peste tot, să nu mai țină cont de soție, de familie, de copii, înseamnă că acolo s-au investit sentimente, iar pentru soție nu mai are niciun sentiment”, a mai declarat solista recent, potrivit Spynews.

După aproape 3 ani în care a locuit cu mama ei, artista și-a cumpărat un apartament în Constanța. În mediul online, Claudia a publicat primele imagini din noul ei imobil. Designul este unul modern, în nuanțe predominant calde.

Pentru a-și decora locuința, Claudia a apelat la ajutorul unui designer de interior, căruia i-a mulțumit pentru rezultatul final: „Aștept cu nerăbdare să dorm în patul ăsta! Am cel mai frumos dormitor! Cea mai frumoasă cameră! Exact cum mi-am dorit-o! Ai creat un loc și pentru mine. Ești cea mai grozavă!”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter