Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, schimb dur de replici la telefon. Fiii cuplului sunt în vacanță în Spania cu familia afaceristului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 august 2022, 13:29

Claudia Pătrășcanu a publicat în mediul online o convorbire telefonică dintre ea și fostul soț, Gabi Bădălău, aflat în vacanță în Spania alături de fiii lor, Gabriel și Nicholas, precum și de întreaga lui familie. În înregistrări, Bădălău este surprins jignindu-le atât pe Claudia, cât și pe mama ei.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, schimb dur de replici la telefon. Fiii cuplului sunt în vacanță în Spania cu familia afaceristului

„Fă, ascultă-mă un pic. Tu dacă-ți mai permiți vreodată să-mi terorizezi mie copiii, f***** m***** m**** de babă jegoasă nebună, ai de-a face cu mine. Ia-mă pe mine, dă-mi mie m***, înjură-mă pe mine, fă tu ce vrei, du-te la televizoare, du-te-n m**** m**** unde te-oi duce. (…) Păi, f***** m***** m**** care ai făcut doi nebuni, vrei să-mi înnebunești și copiii?”, spune Gabi Bădălău.

Într-o altă înregistrare, Claudia întreabă: „Să mă facă pe mine zdreanță?”, iar Gabi răspunde: „Ești cea mai mare zdreanță”.

Claudia Pătrășcanu: „Copiilor li s-a restricționat orice legătură atât cu mine, cât și cu bunica maternă”

În dreptul postării, solista a scris:

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână. Au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci îmi voi auzi copiii cât vor ei și doar în prezența lor.

Copiilor li s-a restricționat orice legătură atât cu mine, cât și cu bunica maternă, la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și la un act al alienării parentale. Atât tatăl, cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea. Îmi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri.

Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă când tatăl țipă și când nu fac exact cum el dictează. Doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

O bunică care mă face „zdreanță” și mă dă „d****” de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Claudia Pătrășcanu spune că mama lui Gabi Bădălău a insistat ca afaceristul să o dea afară

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu apartamentul din Constanța

Citește și: Gabi Bădălău, despre Claudia Pătrășcanu: „Are dublă personalitate”

Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni. Îi cresc cu credință și iubire încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea.

Nu știu ce se întâmplă cu legile în țara noastră, căci în altă țară nimeni n-ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranța că nu toată lumea e coruptă și cumpărată.

Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună „valea”. Li se transmite să-mi spună că sunt urâtă, că sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și să rămână la ei.

Este peste orice limită și lipsă de inimă să te joci cu sufletul unor copii atât de buni.

Bunica maternă nu poate să-și audă nepoții, nici să se joace cu ei și nici să le spună că îi iubește, deși m-a ajutat în creșterea lor de la 0 luni. Dragi mămici, inima noastră bate în același timp cu a lor. Nu uitați asta. Oriunde și oricând!”.

Pătrășcanu și Bădălău s-au separat în vara anului 2019, după 4 ani și jumătate de căsnicie, iar divorțul încă nu s-a pronunțat. Fostul cuplu luptă în instanță pentru stabilirea custodiei fiilor lor.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter