Mama eroină se mărită. Nicoleta Luciu îşi pune pirostriile

De Ileana Voicu Ghinea, pe

După şapte ani de relaţie, două sarcini, patru copii şi 40 de kilogram în minus, Nicoleta Luciu s-a decis să-i spună „Da” lui Zsolt Csergo, informează Mediafax.
După şapte ani de relaţie, două sarcini, patru copii şi 40 de kilogram în minus, Nicoleta Luciu s-a decis să-i spună „Da” lui Zsolt Csergo, informează Mediafax. Ceremonia se va desfăşura în aceeaşi zi cu boteulz tripleţilor care va avea loc sâmbătă la Miercurea Ciuc.

Programată la ora 15:00, această cununie civilă dintre vedeta Pro şi afaceristul Zsolt Csergo a fost subiect de discuţii multă vreme, hrănit, evident, şi de îndârjirea cu care bruneta şi-a dorit copii.

„Am luat un bărbat exemplar, sunt foarte rari bărbaţii ca el. Este un familist convins, drept urmare a rezistat relaţia şapte ani de zile şi noi ne vedem numai în weekend”, mărturisea ea acum câteva săptămâni la emisiunea „Confidenţial”, de la Antena 2.

În relaţia celor doi nu a fost loc de gelozii ieftine sau suspiciuni nefondate, iar acest lucru a fost clarificat clar chiar de vedetă. „Am făcut patru copii minunaţi şi mi se pare o relaţie ideală pentru că o relaţie de şapte ani în care iubiţii se văd zi de zi şi împart bune şi rele în fiecare zi devine monotonă la un moment dat. Nu mi-a dat niciodată motive să mă îndoiesc de el şi nici nu cred că îmi va da vreodată , pentru că nici eu nu i-am dat lui. Nu văd de ce ar strica tot ce am clădit noi în şapte ani pentru cinci minute de relaxare”, a mai declarat, atunci, Nicoleta Luciu.

În ceea ce priveşte căsătoria de sâmbătă, Nicoleta Luciu nu vrea să facă niciun fel de declaraţii, însă confirmă veridicitatea ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter