Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:47

Recent, în mediul online, mama Antoniei (31 de ani), Denise Iacobescu (53 de ani), a publicat o nouă imagine în descrierea căreia a scris: „Îmbătrânirea are o frumusețe aparte pe care trebuie să o respectăm”.

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

„Te pup, om frumos, și fizic și la caracter!”; „Sunteți absolut minunată!”; „Dacă nu ți-aș fi văzut numele scris, aș fi zis că e o poză cu Gina Lollobrigia. Ești 1 : 1”; „Wow! Absolut di-vi-nă!”; „Radiezi, Denise! Cu sau fără machiaj. Emani gingășie, duioșie, dulceață, căldură. Energia aceea a unui om frumos în interior”, au comentat urmăritorii lui Denise.

La sfârșitul lunii octombrie, alături de o altă imagine, mama Antoniei mai scria: „Daaa! Cu un pic de păr alb… cu „ceva” burtică… dar sunt fericită. Prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea, 53 de ani, decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți, dar nu te delăsa! Pentru totdeauna tânără în inima mea”.

De ce au revenit Antonia și mama ei în România? 

Mama Antoniei a format o perioadă un cuplu cu un bărbat de origine americană. Denise ar fi pus capăt relației, lucru care l-a determinat pe bărbat să recurgă la un gest extrem de josnic. Rănit, bărbatul a denunțat-o pe Denise, care ar fi lucrat pe teritoriul Statelor Unite fără actele necesare.

Potrivit unor surse apropiate familiei, la începutul anilor 2000, mama Antoniei se afla în Las Vegas, unde lucra într-un salon de cosmetică. Deși credeau că vor locui în America pentru tot restul vieții, Antonia și mama ei s-au întors în România când solista avea 18 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Cum se organizează Roxana Blagu de când a devenit din nou mămică?

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter