Maluma și-a schimbat look-ul. Artistul s-a vopsit blond. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Maluma și-a făcut o schimbare radicală de look. Artistul columbian s-a vopsit blond și a reușit nu doar să-și surprindă fanii, ci să-i șocheze de-a dreptul, iar comentariile au fost pe măsură.

Maluma, pe numele real Juan Luis Londono Arias, a reușit la doar 24 de ani să cucerească lumea cu vocea și prestația sa scenică, bucurându-se de un succes colosal la nivel internațional. Artistul și-a obișnuit fanii cu schimbările de look, însă ultima transformare a reușit să socheze pe toată lumea. Maluma a decis să se vopsească blond și a publicat prima imagine pe contul său de Instagram.

Maluma

Alături de imaginea cu pricina, Maluma a scris un singur cuvânt: „Renaștere”. „Noul Maluma” se pare că nu a fost chiar apreciat, iar fanii din toată lumea au reacționat imediat și rețelele sociale s-au umplut de mesaje și postări ironice la adresa sa. Dacă unii l-au comparat cu Kurt Cobain, Brad Pitt, ba chiar cu Hannah Montana și diferite personaje de desene animate, ei bine, așa cum era de așteptat, cei mai mulți l-au clasificat ca fiind gay și au considerat că acesta este motivul schimbării radicale de look.

Maluma

Dincolo de aceste acuze și ironii, Maluma are o relație de peste un an de zile cu fotomodelul Natalia Barulich, cea care a apărut și în videoclipul piesei Felices los 4.

Citește și – Prințul Harry și Meghan Markle, ipostaze inedite pe o plajă din Australia

Citește și – Prințul Harry a îngenunchiat în fața unei bătrâne. Care este explicația gestului său

Sursă foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter