Ianca, fiica lui Răzvan Simion, schimbare surprinzătoare de look

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:32

Timp de 15 ani, Răzvan Simion (40 de ani) a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. În prezent, copiii fostului cuplu locuiesc cu mama lor în Timișoara.

„Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pentru că nu are prietenii pe aici și nici toate ustensilele cu care se dă. Strânge bani de motor acum”, mărturisea Răzvan în aprilie 2021, în podcastul lui Mihai Bobonete, DA BRAVO!.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, schimbare surprinzătoare de look

Recent, Ianca a devenit din ce în ce mai activă în mediul online. În plus, adolescenta a optat pentru o schimbare surprinzătoare de look, devenind blondă. „Wow!; Frumusețe!; Da, da, da!”, au fost câteva dintre comentariile postărilor în care Ianca este blondă.

Imagini cu Ianca Simion blondă găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Deși nu i-ar sta deloc rău, Ianca nu s-a vopsit, de fapt, blondă, ci a optat pentru o perucă. „Peruceală, nu mai păcăli internetul!!!”, a comentat cineva, iar Ianca a răspuns: „Ce-mi mai amintești de un băiat care strică surprizele, haha”.

Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de partenera tatălui ei. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

Răzvan formează de aproape un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Moderatorul TV a publicat pe Instagram primele imagini cu Daliana în mai 2021. Fotografiile au fost surprinse la nunta lui Dani Oțil (40 de ani) cu modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani). În dreptul imaginilor, Răzvan a scris: „Găsește pe cineva care..”.

În prima fotografie apar doar Răzvan și Daliana, iar în cea de-a doua, perechea are alături un alt cuplu. Prezentatorul TV a dezactivat comentariile postării. Până acum, Daliana și moderatorul au fost extrem de discreți în privința relației lor.

Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (27 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună.

El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter