Schimbare radicală de look pentru Ada Galeș, actrița din filmul „Complet Necunoscuți”! Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 februarie 2021, 11:45
Ada Galeș a trecut printr-o transformare majoră de look - s-a tuns scurt și a revenit la părul vopsit blond, pentru rolul pe care-l joacă în lungmetrajul „Complet Necunoscuți”. 

Filmările pentru varianta românească a celebrei producții italiene ”Perfetti Sconosciuti”, în regia lui Octavian Strunilă, încep joi, 18 februarie. Cu această ocazie, Ada n-a mai stat pe gânduri și a recurs la o transformare majoră, pentru a se simți mai aproape de personajul pe care îl interpretează, Andreea. 

E cea mai mare schimbare de look care se putea întâmpla și o văd ca pe un semnal important pentru mine, omul Ada, dar și pentru personajul meu, Andreea, din «Complet Necunoscuți», de a fi curajoasă la orice vârstă, de a-ți asuma un alt «tu», mai îndrăzneț, contrastant cu «eul» de până atunci”, și-a explicat actrița alegerea.

Vezi cum arată acum Ada Galeș în galeria foto de mai jos:

Ada Galeș a vorbit despre cum noua schimbare este în sine o provocare. „Mi se pare excelent ca potențial de dezvoltare să treci printr-o așa schimbare și așteptam de mult să joc într-un film care să mă provoace astfel”, a zis ea. „Mă tentează să rămân așa o perioadă, îmi place nebunia asta de blond și vreau s-o cunosc pe noua Ada. Simt, cu acest nou look, că sunt și mai aproape de personajul meu, Andreea, o femeie caldă, blândă, destul de romantică, cu multă poftă de viață și cu un curaj imens de transformare, care se va dezvălui înspre finalul filmului, a declarat Ada Galeș”. 

Rolul pe care Ada îl joacă în lungmetrajul „Complet Necunoscuți” este al Andreei, o femeie de 27 de ani, medic veterinar, care trăiește o relație de iubire cu Toma (interpretat de Adrian Ștefan). Dorința ei este de a se integra cât mai bine în grupul de prieteni a lui Toma, fiind doar de un an printre ei. Doza de naivitate o face să accepte să joace jocul care le va schimba seara – să citească fiecare toate mesajele și mail-urile primite, iar la apeluri să răspundă pe difuzor. 

Alături de Ada Galeș, din distribuția filmului ”Complet Necunoscuți” fac parte Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter