Cleopatra Stratan, schimbare nouă de look: „Nu regret”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 ianuarie 2021, 14:31

Cleopatra Stratan (18 ani) și-a schimbat recent look-ul și n-are niciun regret. Artista a dezvăluit că-și dorea de mult „o schimbare de orice fel”, dar că, în cele din urmă, alegerea a fost spontană.

Cleopatra Stratan, schimbare nouă de look: „Nu regret”

„De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan. Tot în ziua aia m-am programat la salon pentru asta ca să nu-mi schimb părerea. Nu regret deloc aceasta schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”, a scris în dreptul imaginii.

„Iubirea mea, ție îți stă bine oricum pentru că ești cea mai frumoasă și unică!”, a scris logodnicul solistei, artistul Edward Sanda. „Îți stă bine! Totuși, îmi plăcea mai mult cum arătai fără breton, dar o schimbare de look este întotdeauna binevenită!”, a scris un alt urmăritor.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Deși urmăritorii i-au complimentat frumusețea, majoritatea este de părere că nu i s-ar potrivi. „Tu ești frumușică!! Dar îți stă mult mai bine fără breton! / Mai bine fără. / Nu e reușită schimbarea. / Sunt pentru schimbări, dar nu-mi place cum îți stă. Poate poza asta nu e reușită.

Tu ești foarte frumoasă, dar cu breton îți stă groaznic. / Îți stătea mai bine fără breton. Tu ești finuță, te face prea matură … / Mai bine fără breton. Ai o față frumoasă, n-o ascunde cu breton”, au fost câteva dintre comentarii.

Cleopatra și Edward s-au logodit în ziua în care solista a împlinit 18 ani. „Am repetat înainte să-i dau inelul. Am repetat puțin în cameră la mine pentru că e un moment unic. Cel puțin pentru mine.

Am zis că o dată în viață o să fac chestia asta și așa o să rămână. S-a simțit un pic în tonul meu că aveam emoții. Nu eram foarte coerent aseară, dar m-am descurcat”, a spus Edward, mărturisind pentru Libertatea că a avut acordul părinților artistei pentru a face marele pas.

„Cererea a fost frumoasă, intimă. Am vrut să ne ferim de ochii lumii. Am considerat acest pas ceva foarte special. M-a cerut chiar când am împlinit 18 ani”, a mai spus Cleopatra.

Foto: Instagram

Citește și:

Irina Deaconescu, probleme îngrijorătoare de sănătate: „Am sunat la salvare”

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! A dezvăluit numele bebelușului

Amna, eliminată de la Survivor 2021: „Mi-am depășit niște limite”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter