Cristina Ich, comparată cu actrița Sophie Marceau, după ultima schimbare de look

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:12

Recent, în mediul online, Cristina Ich (34 de ani) a publicat mai multe videoclipuri și fotografii cu și despre noua ei tunsoare. Modelul a optat pentru un look cu breton.

„E super cool. Mi-am tuns părul gradual. Și dacă nu am chef de breton, îl dau în părți, pur și simplu. Este un breton super șmecher. Look-ul ăsta mi se pare sexy”, a spus Cristina pe Instagram. Ulterior, modelul a publicat două fotografii cu tunsoarea în feed.

Cristina Ich, comparată cu actrița Sophie Marceau, după ultima schimbare de look

Imaginile au peste 100 de mii de aprecieri și peste 650 de comentarii. „New look”, a scris în descriere. „Sophie Marceau … primul gând care mi-a venit în minte, dar mai frumoasă”; „Lasă-mă un minut doar să te admir și după revin…”; „Îți stă superb! De fapt, tu ești superbă oricum”; „Acum semeni și mai mult cu mama ta”; „Copia mamei tale ești!”; „Cât de superb îți stă! Arăți extraordinar!”; „Ești superbă, Cris! Ai putea să-ți faci orice tunsoare! Tot frumoasă ești! Și la interior și la exterior!!!”, i-au scris urmăritorii.

„Vreau ca fetele să se concentreze pe propria evoluție și educație, atât la nivel fizic, cât și moral. Dacă ești frumoasă, se vor folosi alții de frumusețea ta, dacă mai ești și deșteaptă, vei învăța să-ți folosești frumusețea în favoarea ta”, mărturisea modelul în decembrie 2020, pentru OK! Magazine.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alexandru Pițurcă, alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Ajunsă acasă de la salon, și Alexandru i-a spus că îi seamănă acum actriței Sophie Marceau. (Foto în GALERIE)

În interviul în care și-a făcut sarcina publică, modelul a mai dezvăluit și că nu-și dorește să publice fotografii cu fiul ei în mediul online. Deși a mai postat scurte videoclipuri și unele imagini, Cristina nu a publicat nicio fotografie cu chipul lui Noah pe pagina ei.

Alexandru, însă, a postat câteva imagini cu micuțul care este absolut adorabil. Imagini cu Noah găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele în New York

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

Ioana Dichiseanu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter