Maluma, primul artist latino care a cântat la MTV Video Music Awards 2018

De Mădălina Manole, pe
Maluma, artistul columbian care la doar 24 de ani a cucerit lumea cu vocea și prestația sa scenică, demonstrează încă o dată că-și merită din plin succesul și statutul câștigat.

Cu ocazia decernării premiilor MTV Video Music Awards 2018, luni seară, la New York, Maluma a devenit primul artist latino-american, deocamdată și singurul artist de gen masculin, care a cântat o melodie cu versuri integral în limba spaniolă: “Sunt pregătit să reprezint cultura latino. Este pentru prima dată în istoria VMA când un artist latino a cântat o piesă complet în spaniolă și sunt fericit. Sunt foarte fericit și Îi mulțumesc lui Dumnezeu și vă mulțumesc vouă că ați crezut în mine“ – a transmis Maluma pe contul său de Instagram. Printre artiștii internaționali care l-au felicitat pe Maluma pentru succesul fulminant s-a aflat și Madonna.

Maluma a concurat la categoria Best Latin Video cu piesa “Felices los 4”, alături de Shakira – “Chantaje” [ft. Maluma], Daddy Yankee – “Dura”, Jennifer Lopez – “Dinero” [ft. DJ Khaled & Cardi B], Luis Fonsi – “Échame La Culpa” [ft. Demi Lovato] și J Balvin – “Mi Gente” [ft. Willy William] – videoclip care a fost declarat, de altfel, și câștigător la această categorie.

În urmă cu 13 ani, Shakira, tot de origine columbiană, a urcat pe scena MTV VMA 2005 și, alături de Alejandro Sanz, spaniol la origini, a interpretat piesa “La tortura”.

Citește și – Cele mai șocante ținute de la MTV Video Music Awards 2018

Citește și – Reacția lui Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a fost confundată cu fiica lui

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter