Madonna, taxă de 720 euro pe lună pentru cele 15 mașini

De Oana Savin, pe
Madonna va fi nevoită să achite o taxă de 720 de euro Primăriei din Lisabona, pentru fiecare lună în care vedeta utilizează spațiul pus la dispoziție de autoritățile locale pentru cele 15 mașini pe care le deține.

Astfel, Primăria a dorit să clarifice în fața reprezentanților presei locale că Madonna are un contract de cesiune a spațiului pentru parcarea autoturismelor și pentru care urmează să plătească 720 de euro pe lună, notează Observator.pt.

Până în prezent, artista americană nu a achitat aceste taxe.

Presa locală a acuzat oficialitățile portugheze că i-au cedat artistei un amplu spațiu de parcare în spatele palatului Pombal, clădire din secolul al XIX-lea, ce se află în apropiere de reședința Madonnei.

Madonna s-a mutat în Lisabona la sfârșitul verii 2017. Ea locuiește în conacul Ramalhete, o clădire istorică din secolul al XVIII-lea, amenajată pe malul fluviului Tajo, ce a găzdiut până de curând un hotel cu 12 camere.

Madonna Louise Ciccone, supranumită „regina muzicii pop” este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globului de Aur și autoare de cărți. A fost căsătorită cu Sean Penn din 1985 până în 1989 și cu Guy Ritchie din 2000 până în 2008 și are șase copii.

Citește și: Vanessa Paradis s-a căsătorit cu regizorul Samuel Benchetrit

Citește și: Angelina Jolie a strălucit la un eveniment organizat în Londra

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter