Madonna o acuză pe Lady Gaga că i-a furat discursul

De Oana Savin, pe
Madonna a lansat un atac dur la adresa lui Lady Gaga, pe care o acuză că îi fură discursurile și vorbele deja devenite celebre.

Anul acesta, Gaga și-a promovat filmul „A Star is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper, una dintre cele mai vizionate pelicule ale acestui an.

În aproape toate discursurile în care a vorbit despre „A Star is Born”, Lady Gaga a spus o frază celebră: „Pot fi 100 de oameni într-o cameră și 99 dintre ei să nu creadă în tine, dar este nevoie de unul singur pentru a-ți schimba întreaga viață”.

Iar acest lucru a deranjat-o pe Madonna, care a devenit faimoasă datorită acestei fraze. Totuși, Lady Gaga nu a preluat-o cuvânt cu cuvânt, ci a adaptat-o.

Aceasta este varainta originală, cea a Madonnei: „Dacă sunt 100 de oameni într-o cameră și 99 spun că le-a plăcut, eu îmi amintesc doar acea singură persoană căreia nu i-a plăcut”.

Madonna a făcut un Insta Story în care a ironizat-o pe Lady Gaga, însă neînțelegerile dintre cele două dive nu s-au oprit aici. Ele au depăși granițele și au trecut în taberele fanilor celor două artiste, care se atacă și găsesc argumente pentru a-și apăra favorita.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter