Madonna împlinește 60 de ani. Artista sărbătorește cu fast la Marrakech

De Oana Savin, pe
Cântăreața americană Madonna împlinește pe 16 august vârsta de 60 de ani și a decis să își serbeze ziua cu fast. Nu oriunde, ci în orașul Marrakech, în sudul Marocului.

Regina muzicii pop a postat pe paginile sale de Facebook și Instagram câteva imagini în care apare în orașul marocan încă de la primele ore ale dimineții.

Mergând prin labirintul din Medina la ora chemării la rugăciune”, a scris Madonna pe site-urile de socializare.

Marți, artista a postat o oimagine în care apare acoperită cu un „tarbouche” (.r. pălărie tradițională marocană) decorată cu bijuterii berbere.

Astăzi port o prăjitură pe cap…Încă două zile”, este mesajul care însoțea fotografia Madonnei.

Poliţia marocană a mobilizat un dispozitiv important pentru a-i împiedica pe fotografi şi jurnalişti să o deranjeze pe vedetă.

Citește și: Mariah Carey a revenit la formele de altă dată. Uite cât de bine arată artista!

Se pare că artista a ales să își sărbătorească ziua de naștere la palatul vechi El Fenn, cu piscină și o terasă imensă, proprietate ce îi aparține iubitei lui Richard Branson într-o vale de la poalele munţilor Atlas.

De asemenea, s-a mai spus că aceasta ar putea alege să petreacă într-o reședință rustică, „La Pause”, aflată într-un peisaj deşertic în apropiere de munţii Afgay.

Madonna, pe numele ei întreg Madonna Louise Ciccone, s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii. La vârsta de 21 de ani a renunțat la studii pentru a urma o carieră în dans la New York. Timp de patru ani a făcut backing vocals, a cântat la tobe și chitară în diferite trupe și a devenit una dintre preferințele muzicale ale cluburilor acelor remuri. În 1982 a lansat primul său album, „Everybody”.

În anii ce au urmat, ea a înregistrat succes după succes. A publicat „SEX”, o carte de fotografii erotice, a cântat despre sarcina la adolescente („Papa Don’t Preach”), a fost primul artist care a lansat un single video (după ce MTV a refuzat să mai difuzeze videoclipul pentru „Justify My Love”), de fiecare dată reuşind să aibă vânzări record.

Citește și: Shakira a vorbit despre problemele ei grave de sănătate: “Chiar a fost un miracol”

A jucat în 21 de filme, iar apariția sa în adaptarea pentru marele ecran a musicalului „Evita” i-a adus un Glob de Aur.

Madonna este cea mai bogată femeie din industria muzicală americană, cu o avere estimată la 590 milioane de dolari, potrivit Forbes.

În Cartea Recordurilor, succesul său financiar este depăşit numai de The Beatles, Elvis Presley şi Michael Jackson.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter