Mădălina Pamfile, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De Unica.ro, pe

Mădălina Pamfile (28 de ani) a izbucnit în lacrimi în cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”. Celelalte concurente nu au fost însă impresionate. Mai mult decât atât, Nicoleta Dragne, fostă ispită în show-ul „Insula Iubirii”, a atacat-o dur pe tânără.

Mădălina Pamfile, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Concurentele sunt din ce în ce mai directe și mai oneste cu fiecare nou episod al emisiunii. Mădălina Pamfile a izbucnit în lacrimi din pricina colegelor sale. „Dacă pui lângă un bărbat cuvântul «bani», deja iubirea dispare”, a spus fosta asistentă de televiziune în lacrimi.

Ioana Filimon nu a fost impresionată de lacrimile modelului și a tratat cu indiferență situația: „Pe mine nu mă impresionează nimeni când începe să plângă”. Ulterior, Nicoleta Dragne a fost curioasă de unde avea Mădălina Pamfile, la începutul carierei în modelling, ceasuri de „zeci de mii de euro”. „Tu când defilai, apăreai cu ceasuri de zeci de mii de euro la mână. Alea de unde au apărut?”, a fost întrebat Nicoleta.

Totodată, Ioana Filimon susține că fetele care au stilist nu depun același efort ca fetele care se ocupă singure de ținutele din emisiune. „Mi-e greu să cred că o fată care are stilist depune același efort ca o fată care nu are”, a mărturisit Ioana. Un schimb de replici a avut loc și între Anda Adam și Nicoleta Dragne, iar motivul a fost bugetul primit de concurente pentru a-și concepe ținutele.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Exclusiv! Povestea incredibilă de dragoste a lui Tibi Clenci, juratul „Bravo, ai stil!” – nimeni nu știa aceste detalii!

Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Theo Rose, detalii din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”: „Sunt obligată să mă cert?”

Anda Adam a declarat că investește dublul bugetului primit pentru ca aparițiile sale să fie impecabile. „Noi avem buget de la emisiune”, a început Nicoleta. „Nu ne încadrăm în bugetul emisiunii”, a replicat Anda Adam. „Nu-mi spune tu mie că nu te încadrezi în bugetul emisiunii, că nu te…”, a completat Nicoleta. „Nu, eu mai aduc de acasă încă o dată aceiași bani”, a mai spus solista. „Nu, nu, nu. Eu sunt sătulă de prefăcătoriile astea și de minciunile astea…”, a încheiat Nicoleta.

Mădălina Pamfile s-a remarcat inițial în modelling, ulterior devenind asistentă a emisiunii „Un show păcătos”, găzduită de Dan Capatos. În anul 2015, Mădălina s-a căsătorit cu afaceristul timișorean Alin Bruno. În octombrie 2017, după o căsnicie de aproximativ doi ani, Mădălina și Alin au divorțat.

În anul 2018, modelul îl cunoaște pe actualul ei soț, un afacerist de origine albaneză, alături de care are două fiice. Prima fetiță s-a născut în iulie 2018, iar a doua a venit pe lume pe 27 februarie 2020. „Soțul meu nu este român și nu își dorește mediatizare”, mărturisea modelul cu ceva vreme în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter