Mădălin Ionescu, poză șocantă pe rețelele de socializare: „Persoana care m-a desfigurat este… ”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 12:22
Mădălin Ionescu și-a șocat fanii cu ultima fotografie pe care a postat-o pe conturile de socializare. Fostul prezentator de televiziune a explicat imediat despre ce este vorba.

Mădălin Ionescu a postat o fotografie în care, la o primă vedere, pare bătut crunt. De fapt, este vorba de un machiaj realizat chiar de… micuța Petra, fiica sa și a Cristinei Șișcanu, în vârstă de 2 ani jumătate. Aceasta a avut, se pare, acces la fardurile mamei sale și și-a pus în valoare talentul care, ce-i drept, este de apreciat.

Mădălin Ionescu, poză șocantă pe rețelele de socializare: „Persoana care m-a desfigurat este… ”

Mădălin Ionescu s-a amuzat de experimentul ieșit și a scris un mesaj haios în dreptul fotografiei: „Da… nasol ! Știu! Eu sunt ăsta… Zici ca am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este… Petra. Da… E în faza “make-up artist“. Machiaj profesionist, ce să mai vorbim?!”, – a precizat Mădălin Ionescu pe Instagram.

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra. Fostul prezentator de televiziune a mai punctat înainte un mariaj de 14 ani cu Mihaela, de profesie PR, în urma căruia au rezultat doi copii, Ștefania, în vârstă de 22 ani, și Filip de 16 ani. Mădălin Ionescu a fost acuzat că și-ar fi părăsit copiii, iar fostul prezentator de televiziune a reacționat foarte dur la aceste acuze. Din păcate, băiatul său din prima căsnicie, Filip, suferă de probleme grave de sănătate.

Vezi mai multe imagini cu Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, dar și cu copiii, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter