La o lună de la nașterea fetiței lui, Mădălin Ionescu anunță: ”Pentru mine urmează un alt drum”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 10:19

La scurt timp de la nașterea fetiței sale, Petra, Mădălin Ionescu a decis să renunțe temporar la televiziune pentru a se dedica celor mici.

Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie,  putin mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra. Dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult imi voi relua din plin activitatea profesionala din domeniu! Pentru toate reusitele uluitoare de pana acum, care au consacrat  „WOWBiz” ca lider al emisiunilor de seara, ii mulţumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasa din aceşti ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz !”, a scris prezentatorul pe pagina lui de Facebook.

Mădălin Ionescu a devenit tătic pentru a treia oară acum o lună, când soția lui, Cristina Șișcanu a născut-o pe micușa Petra. Prezentatorul mai are doi copii cu fosta soție, de care a divorțat în 2011, după 14 ani de căsnicie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter