Lucian Viziru, în spital de Revelion. Artistul a fost suspect de infarct

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 ianuarie 2022, 11:26

Lucian Viziru a început anul 2022 pe un pat de spital, acolo unde se află internat din 31 decembrie. Artistul a povestit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Lucian Viziru a publicat un video pe canalul său de Youtube, chiar din salonul de spital unde și-a petrecut Revelionul. Acesta se află internat din data de 31 decembrie, cu suspiciunea de infarct. Artistul a avut dureri puternice în piept și a chemat Ambulanța, iar medicii încă fac investigații. De asemenea, acesta a mai spus că s-a confruntat cu atacuri de panică și palpitații.

Citeşte şi: De ce s-a mai votat câștigătorul X Factor prin SMS dacă show-ul nu a fost în direct

Citeşte şi: Ce nu știa nimeni despre Florin Dumitrescu: „La 17 ani câștigam de trei ori mai mult ca mama”

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, detalii din viața intimă cu Cristina Șișcanu: „Aș vrea mai des!”

Citeşte şi: Detalii picante neștiute din viața actriței Greta Garbo: când și cu cine și-a pierdut virginitatea

Lucian Viziru, suspect de infarct

Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos… (…) Nu m-am simțit bine în ultimele trei-patru zile, am avut atacuri de panică, mă gândeam că am făcut infarct și mor, că îmi crapă inima.

S-a crezut că am făcut infarct pentru că am avut dureri mari în capul pieptului și pentru că durerea se ducea undeva în jos, pe brațul stâng. Ulterior au zis că nu e așa. La primele analizele de inimă enzimele au ieșit negative, și-a început Lucian Viziru mărturisirea.

După primele analize la inimă, medicii i-au spus că nu a fost infarct și urma să fie externat. Însă următoarele analizele au ridicat din suspiciunea de infarct. Artistul speră totuși că va putea pleca curând acasă.

Enzimele au ieșit pozitive două zile la rând, ceea ce ducea din nou la povestea cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intesivă înapoi în salonul în care am fost prima zi. Nu știu cât o să mai țină chestia asta (…) Vreau și eu acasă. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat, a mai spus artistul, care a dezvăluit că acum se simte mai bine.

Tot în cadrul aceleiași filmări, Lucian Viziru le-a dezvăluit celor care îl urmăresc și care sunt condițiile din rezerva unde este internat. Artisul a spus că a primit mai multe feluri de mâncare, fără sare sau zahăr, din partea spitalului, iar soția sa i-a adus și ea câte ceva de regim. În plus, Viziru a ținut să menționeze că nu are televizor.

“Am primit astăzi o supă fără sare… Și am mai primit o porție de pilaf, care nu arată chiar așa rău, dar cu siguranță nu are sare. Plus o jumătate de pulpă de pui. Asta mi-a făcut soția mea, toate sunt legume la grătar cu un fel de pilaf. Și mi-a mai trimis supa de legume. Very cool! În plus, am mai priit acum mămăligă cu brânză și smântână, un iaurt și ceai fără zahăr”, a spus Lucian Viziru în clipul postat pe Youtube, adăugând apoi că nu are televizor, dar are un laptop pe care-l poate folosi când vrea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter