Ce soție frumoasă are Lucian Viziru! I-a oferit inelul de logodnă după 11 ani de căsătorie

De Unica.ro, pe

Lucian Viziru și soția lui, Ema, au aniversat 11 ani de mariaj în martie 2021. Lucian și Ema s-au cunoscut în liceu. 17 mai târziu, prin intermediul Facebook, cei doi au reluat legătura. În 2010 s-au căsătorit, iar, la scurt timp, au devenit părinții unui fiu, Mihai Adrian.

Ce soție frumoasă are Lucian Viziru! I-a oferit inelul de logodnă după 11 ani de căsătorie

Ultimii 7 ani, Lucian, Ema și fiul lor i-au petrecut în Germania. Actorul nu mai activează în prezent în domeniul artistic, ci este antrenor de tenis. Recent, familia a revenit în România. Invitat în platoul emisiunii „Teo Show”, Lucian a dezvăluit care sunt planurile lor de viitor.

„Ema lucrează aici. Am venit să o vedem pentru că nu am mai văzut-o de 3 luni. (…) Răsfățul m-a făcut să plec în Germania. Când nu iese așa cum vreau eu, gata, am plecat. Numai când mă gândesc că trebuie să mă întorc mi se face rău. Nu mai am chef”, a început.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a postat fostul soț al Andei Adam în mediul online, după ce artista s-a logodit

Doinița Oancea, despre Lora și Ionuț Ghenu: „Nu am nimic personal cu niciunul dintre ei”

Care crede Julia Chelaru că sunt defectele Andreei Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic

Despre revenirea în țară, Lucian a mai spus: „Ema stă într-un apartament închiriat, avem unde să stăm. Apartamentul este ultima problemă. Eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania cât mai repede cu putință și să văd ce fac aici. În primul rând, o să fac, mai mult ca sigur, tenis. Nu știu dacă voi reveni în televiziune”.

„N-am avut nici genunchiul la mine, nici inel, când am cerut-o pe Ema. A fost totul spontan, pe loc. În liceu, eram cu ea în parc și mă uitam la stele. Am văzut o stea căzătoare și mi-am dorit ca fata de lângă mine să fie nevasta mea. Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat 17 ani mai târziu, în același loc, în Parcul Herăstrău. Dar nu aveam inelul, i l-am oferit acum trei zile”, a mai declarat.

„Soția mea este nutriționist specializat în bucătărie vegană”, mai spunea Lucian în martie 2021. Fiul perechii face tenis, pian și saxofon. „Are ureche muzicală”, a mai spus Lucian în emisiunea „Teo Show”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter